Skriv ut denne siden
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
09 april, 2018

11 fortapte menn i kamp mot røya og elementene Spesial

Publisert i Turer
Skrevet av
Lest 1989 ganger

Så var tidspunktet kommet for årets klubbmesterskap i røyefiske på isen der igjen. Som vanlig karret vi oss oppover til befalsmessa på gamle Torpo HV-leir fredag kveld. Stemningen var lett nervøs og vi gikk til sengs etter å ha finjustert pilkestikkene, løyet om tidligere fiskebragder og psyket hverandre ut etter beste evne. Værmeldingen var ikke den beste, men lite visste vi om hva slags prøvelser som stod foran oss på selve konkurransedagen lørdag.

Ved femtiden lørdag våknet de første til liv og hektisk aktivitet preget morgenstunden, blandet med litt bacon- og speileggodør som seg hør og bør. Fremme ved Vatsfjorden startet de fleste fisket på landsiden, mens andre la i vei mot godplassen. Noen hadde klokelig tatt med seg ski og fløt relativt uanstrengt oppå snøen. Andre igjen har ikke sett ski siden Magne Myrmos dager og la i vei til beins mot godplassen. For den sist nevnte gruppen medførte ferden over isen nær-døden-opplevelser, men vi trøstet oss med at luftambulansen var tilgjengelig i umiddelbar nærhet. Mannen med ljåen lusket dog slukøret hjem for dagen i ni-draget og fiskingen begynte for alvor, men røya var ikke i det lette hjørnet og det begynte etter hvert å snø relativt tett.

For å gjøre historien kort dro juniorklassen i form av Adrian hjem seieren. Gratulasjoner sendes i retning Hasle fra alle gutta. Det kan for øvrig tillegges at det er bestilt finere vær og bedre bett neste år da vi overhodet ikke kan være bekjent av totalfangsten i år. Maten var som vanlig besørget av mr. Sous-vide, godt hjulpet av mr. Asle «Entrecote», og terningskast seks var vel omkvedet for middagen lørdags kveld.

Resultatliste

Shnakkas

Bjørnar

Sist redigert mandag, 09 april 2018 08:08