Skriv ut denne siden
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
15 april, 2017

Årets røyefisker kåret på Torpo i Hallingdal helgen 24.-26. mars Spesial

Publisert i Turer
Skrevet av
Lest 2100 ganger

11 forventningsfulle karer innfant seg etter hvert i den gamle befalsmessa på Torpomoen i løpet av torsdag og fredag. Årets røyefisker i Oslomarka JFF skulle kåres nok en gang og nervene lå tykt utenpå hele gjengen på fredagskvelden. Nå vel, ikke så veldig tykt, men konkurranseinstinktet skinte igjennom da det ble diskutert når man skulle starte konkurransen på lørdag og hvor lenge den skulle vare. Resultatet ble at konkurransen skulle begynne klokken 0700 og avsluttes klokken 1600.

Som vanlig var røyene lettest å komme på talefot med på morgenen, og lys på eller ved siden av røyeblinken, var riktig medisin denne konkurranselørdagen. Nytt av året var elektriske fellesbor som i prinsippet skulle kunne brukes av alle. Akkurat hvordan borene skal brukes, hvor mange vi bør ha med og hvor de til enhver tid skal være for å være tilgjengelige for alle, får vi ta en liten gjennomgang på. Alt i alt gikk det dog greit.

I år gikk ingen gjennom isen, ingen ble for sveiseblinde og alle fikk i seg en dugelig porsjon med Asles spesialentrcôte på lørdags kveld. Den første som sovnet på kvelden etter nitimersøkten på isen var som vanlig Einar i åttedraget, og mange fulgte etter ikke så lenge etterpå som et resultat av ei lang arbeidsøkt og i overkant fylte magesekker, toppet med en bayer eller to på toppen.

På søndag ble det nok en liten røyeøkt for noen av deltakerne, mens andre vendte snuten mot Oslo i relativt god tid.

Takk for turen til alle deltakerne, og vi sees igjen neste år. Torpo er allerede bestilt helgen 6.-8. april 2018

Seierherren og resultater for øvrig gjenfinnes i resultatlisten.

Hilsen Bjørnar