Skriv ut denne siden
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
17 august, 2017

Årets ørrettur 2017: Tinnsjøen Spesial

Publisert i Turer
Skrevet av
Lest 1514 ganger
 
Omtrent samtidig med at Oslomarka JFF satte kursen vestover til Tinnsjøen for å få gigantisk ørret tikket det inn meldinger fra våre gamle jaktmarker i Engerdal, nærmere bestemt Langsjøen. På Langsjøen tok man grov ørret, meeeeen det gjorde ikke noe siden vi også skulle dra storørret i Telemark - trodde vi.
 
Det skulle dog vise seg at Tinnsjøen var en utfordrende sjø. Med dyp på 450 meter og et relativt heftig antall kubikkmeter vann å gjennomfiske, var oppgaven ikke enkel. Noen ørreter ble tatt, men når vinneren skulle kåres på vårt overdådige grillparty lørdag kveld, viste det seg at den største fisken var på relativt beskjedne 450 gram. Jaja, sånn går nu dagan! Uansett sendes store gratulasjoner til den første kvinnelige vinner av ørretkonkurransen noen sinne.
 
Når alt kommer til alt var det en vellykket tur med gode fasiliteter på campingplassen. Men med det magre utbyttet fiskemessig spørs det nok om vi ikke velger et annet sted neste år - til tross for fantastiske omgivelser i hjertet av Norge.
 
Bjørnar
Sist redigert tirsdag, 20 februar 2018 19:37